Polderbeelden

Landschap dat ruimte geeft.

Omslag_Polderbeelden

Een boek vol foto’s van een mooi Nederlands polderlandschap. Een landschap dat zeer aanspreekt. Bij de foto’s in dit boek is het niet alleen de schoonheid van de polder, maar vooral de weergegeven momenten waardoor de kijker getroffen wordt. Ze roepen een verhaal op en zijn daarmee veel meer dan een mooi plaatje van de polder. De toevallige plek waar je staat en de beelden die dit oplevert, zijn ook de basis voor de teksten in dit boek. Momenten in woorden waarbij de polder als beeldtaal gebruikt werd. 

Zo vonden fotograaf en dichter elkaar in de fascinatie voor de polder als een bron voor beelden. Maar met alleen de foto’s en de teksten was er niet dit boek ontstaan. De verbinding tussen woord en beeld ontstond door de vormgever. Hij las, hij keek, hij durfde te selecteren en te componeren. Dit boek is dan ook het resultaat van de samenwerking in een creatief proces tussen een fotograaf, een schrijver en een vormgever binnen de grote ruimte die werd geboden door de uitgever.

Het boek Polderbeelden is daarvan het resultaat. Formaat 30 x 23 cm, 96 pagina’s geheel in kleur, gebonden in harde kaft. Verkoopprijs is € 29,95

ook verkrijgbaar
9 ansichtkaarten in luxe standaard

overzicht Polderbeelden

UitgVWijland_Logo

link naar website uitgeverij
U kunt hier meer informatie vinden over dit boek en de kaarten
en het deze bestellen.